Grindex

Elmodan er forhenværende importør af Grindex-pumper i Danmark, Færøerne og Grønland. Grindex fremstiller elektriske neddykkede pumper. Standardprogrammet leveres som lænsepumper og slampumper, hvor serien i dag hedder Tetra-Line.

grindex logo

 

Tetra-Line er en fortsættelse af den klassiske Grindex Pro-Line pumpe til de krævende opgaver, hvor der er sket yderligere forbedringer af pumpen.

Fælles for begge serier er Grindex kendte konstruktionsprincipper og høje kvalitet, der er kendetegnet ved stor driftssikkerhed og lang levetid, og at pumperne ikke bare kan tåle at køre tør for vand, men tørkøre i time efter time uden at tage skade.

Alle Grindex pumper er beskyttet mod overophedning ved drift og slår automatisk fra, hvis statoren bliver for varm. Tetra-Line har desuden en elektronisk overvågningsenhed der sikrer rigtig rotationsretning og at pumpen kun kan køre ved det rigtige antal faser.

Standardprogrammet består af hele 35 modeller, der leveres som 1-fase pumper 220-240V 50Hz og 3-fase pumper 380-415V 50Hz.
Andre spændinger og frekvenser kan leveres på forespørgsel.

 

Besøg Grindex og få mere information om den svenske pumpeproducent:

hjemmeside ikon se katalog ikon elmodan if linkedin circle 294706 youtube    

 

Grindex pumper til specielle formål

Ud over standardprogrammet leverer GRINDEX også specialpumper, der er udviklet og tilpasset specifikke anvendelsesområder.
Hos Elmodan er vi også stolte af vores fleksibilitet, da vi løser mange opgaver med specialbyggede pumper til specielle formål, hvad enten det gælder pumper til saltvand eller varmtvandspumper.
I samarbejde med Grindex, bygger vi mange specialpumper til specielle formål.

I foråret 2009 introducerer vi i Danmark desuden en serie af slampumper, kaldet Bravo Line, der er udviklet til særligt krævende pumpeopgaver til byg og anlæg, grusgrave mv.Grindex Tetra-Line lænsepumper

Lænsepumper, også kaldet drænpumper, anvendes til opgaver hvor der skal pumpes rent vand eller vand med sand og andre partikler på op til 12 mm i diameter.

Pumperne leveres i størrelserne 2"-10" med en kapacitet på 9-330 liter/sek. og en løftehøjde på op til 100 meter. De mindre pumper (2"-3") leveres i 230V eller 400V.

Større pumper (4"-10") leveres i tre udgaver: N (normalt tryk), H (højt tryk til store løftehøjder) eller L (lavt tryk til store vandmængder), alle 400V. Der findes en pumpe til de fleste opgaver - der er i alt 26 modeller at vælge imellem.

Klik på LÆNSEPUMPER nederst på denne side og find oplysninger om den enkelte model.

 

Grindex Tetra-Line slampumper

Slampumper bruges til at pumpe vand, slam og kloak med faste partikler på op til 80 mm i diameter, og er specielt modstandsdygtige overfor slidende partikler. Pumperne findes i størrelserne 2"-3"-4" med en kapacitet på 7-45 liter/sek. og en løftehøjde op til 42 meter.

De mindste pumper leveres i 230V og 400V udgaver, de større kun i 400V. Der er i alt 9 modeller at vælge imellem.

Klik på SLAMPUMPER nederst på denne side og find oplysninger om den enkelte model.Brugte Grindex pumper

Det er ikke usædvanligt at se Grindex pumper, der er både 20 og 30 år gamle og stadig kører dagligt. Hvis de bruges efter hensigten og serviceres efter forskrifterne, har Grindex pumper lang levetid.