DXB Pump & Power er en britisk baseret pumpeproducent med fokus på deres kunder.dxb-pump-and-power-logo.png Virksomheden blev grundlagt i 2017 og er privatejet. Familiens hovedmål er at designe og fremstille pumper i høj kvalitet, der tilbyder enestående pålidelighed, innovativ emballage og alt sammen til en rimelig pris.

 

Ved at bruge førsteklasses komponenter fra producenter som Deutz, WEG og Cornell Pump udnytter de næsten tredive års erfaring til at designe kraftige pumpesæt. DXB-pumper anvendes inden for felter med høje omkostninger til nedetid såsom minedrift, olie og gas samt industri.

Ejerne har arbejdet inden for disse markeder siden 1988. Det betyder, at de fuldt ud forstår behovet for at bygge robuste, men omkostningseffektive løsninger. Hvilket er perfekt til virksomheder, der leder efter den bedste kombination af holdbarhed, effektivitet og omkostninger.

Så hvis du leder efter et pumpesæt, der passer i en container, tænder ved det første drej af nøglen og har op til 1000 timers serviceintervaller, så skal du måske kigge på DBX Pump & Power for at finde en løsning.

DXB Pump – Around your clock, around your world.