Generac Mobile Products

generac logo

Elmodan tilbyder som Generac Mobile Products' leverandør i Danmark hele deres produktsortiment. Læs mere om samarbejdet her.

 

Elmodan har gennem en længere årrække haft et tæt samarbejde med den delvist amerikanske, delvist italienske producent Generac Mobile Products.

Generac i USA opkøbte for få år tilbage italienske Tower Light og tilbyder i dag en bred vifte af innovative, alsidige og pålidelige produkter inden for bl.a. generatorer, dieselpumper, vandforstøvere og lystårne.

Fusionen mellem de to parter har gjort virksomheden til en dominerende aktør på det europæiske marked med en verdensomspændende tilstedeværelse og en kontinuerlig vækst gennem årene.

Generac Tower Light producerer primært lysmaster og lystårne, der med individuelle egenskaber helt sikkert passer til dine behov.

Generac Tower Lights lysmaster og lystårne fås som stationære, almindelige trefods-stativer, mobile på en byggepladstrailer eller som hybrid version med både dieselgenerator og genopladeligt batteri.

Der findes desuden en model, som kan monteres på fx en trailer, en container eller en generator. Lystårnene fås i forskellige højder fra 5,5 meter op til 15 meter.

Ønsker du at have en endnu højere lysmast eller lystårn bedes du kontakte os for mere information.

Alle modeller specialbygges efter behov.

 

Ring til os for at høre mere på tlf. 70 23 20 07

Lær den italienske producent bedre at kende - find produktkataloger, besøg deres hjemmeside eller sociale medier her:

se katalog ikon elmodan hjemmeside ikon if facebook circle 294710 if linkedin circle 294706 youtube


Find ud af mere om produkterne klik her --> LYSTÅRN, VANDFORSTØVERE, WASH RACK eller DIESELPUMPER