Elmodans test-tavle
1484651198_testtavle-3.jpg
1484651198_testtavle-2.jpg

Test-tavle

Varenummer: Test-tavle

Kontakt os for tilbud. tlf. 7023 2007 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi har også test-tavler der kan teste stik, kabler og maskiner. Når udlejnings- og entreprenørmateriel ikke virker, kan det skyldes tre ting. Stikket er i stykker, kabler er blevet beskadiget eller der er en fejl i det elektriske værktøj eller i maskinen. Det tager både tid og det er irriterende at skulle finde fejlen. Derfor er det både nemmere og billigere at finde eventuelle fejl på forhånd. Det er nu muligt med den mobile test-tavle.

Ring for tilbud
 

På tavlen kan der testes:

400 volt kabler: 3 faser, nul og jord. 16 og 32 A CEE stik.

230 volt kabler: fase, nul og jord. DK og CEE stik.

Kablet monteres i hhv. han og hun stikket til den aktuelle kabeltype. Er alle ledninger i kabler korrekt forbundet, lyser den grønne lampe for den aktuelle forbindelse. Er en eller flere ledninger i kabler forbundet forkert, lyser den røde lampe for den aktuelle forbindelse. Hver enkelt fase kan testes og belastningen kan direkte aflæses. Der er også monteret en fase-omskifter tilfase-vending.
Test-tavlen har indbyggede sikringer og fejlstrømsanlæg. Test-tavlen kan bruges på værkstedet eller tag den med på byggepladsen. Tavlen tilsluttes 3 fase 400V 32 A via det monterede tilslutningskabel og kræver således ikke installatør for tilslutning.

For mere information om test-tavlen kontakt os tlf. 7023 2007 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tekniske Specifikationer

 

Download

Elmodan udlejningsmateriel

Hos Elmodan tilbyder vi komplette løsninger. Og vi vil gerne være udlejningsfirmaernes foretrukne leverandør.

Læs mere...

Akutte problemer?

Står du med et problem uden for vores åbningstid? Kontakt venligst:

  • Lars Ingemann
    +45 2014 1407