Garanti & reparationer

Juli 2022.

Elmodan har to moderne reparationsværksteder i Ishøj og Næstved. God service er vores vigtigste ydelse til vores kunder, og derfor servicerer og reparerer vi selv alle produkter, vi forhandler.

Hos Elmodan har vi både salg og reparation af motorer, generatorer, pumper, el- og luftværktøj, og meget mere.

Vi har pt. fire fuldt beskæftigede teknikere med hver deres ekspertise, samt over 40 års erfaring i reparation af el-værktøj og servicering af pumper og gear.

Vi servicerer og udfører selv reparationer på alt værktøj, motorer og pumper, vi forhandler. Alt sammen til professionelt brug.

Det er god service for vores kunder, at reparationer kan repareres omgående, og ikke skal sendes videre til 3. parts reparations-værksteder.

Endvidere er vi leveringsdygtige i styklister og reservedele til de mest kendte professionelle fabrikater.

Ønskes reperationen ikke udført, vil der blive pålagt et undersøgelsesgebyr på 300 kr. ex. moms.

 

Hos Elmodan udfører vi reparationer på følgende fabrikater:

 

 

Elmodan er importør, forhandler samt serviceværksted for Atlas Copco og udfører garantireparationer samt service og leverer reservedele og tilbehør til alle Atlas Copco pumper.

 

Elmodan er forhandler samt serviceværksted for Grundfos og udfører garantireparationer samt service og leverer reservedele og tilbehør til alle Grundfos pumper.

 

Elmodan er importør, forhandler samt serviceværksted for GenSet og udfører garantireparationer samt service og levere reservedele og tilbehør til alle GenSet generatorer.

 

Elmodan er Honda forhandler samt autoriseret serviceværksted og udfører almindelig service og leverer reservedele, og tilbehør.
Endvidere sælger vi også Honda pumper og generatorer.

 

Elmodan er importør, forhandler og sågar serviceværksted af og for Edilgrappa, Elmodan udfører også garantireparationer på Edilgrappas produkter. Vi leverer også reservedele og tilbehør til Edilgrappas produkter samt tegninger og styklister.

 

Elmodan er serviceværksted for Flex og udfører garantireparationer og almindelige reparationer for såvel kunder og forhandlere overalt i Danmark, Færøerne og Grønland.
Vi er endvidere forhandlere af Flex girafslibere, tilbehør og reservedele.

 

Elmodan er forhandler samt serviceværksted for Milwaukee el-værktøj. Vi leverer også reservedele, og tilbehør til alt Milwaukee el-værktøj.
Milwaukee afløser det kendte kvalitets el-værktøj fra Atlas Copco, som nu er blevet rødt.
Endvidere sælger vi også alt i Milwaukee el-værktøj.

 

Elmodan er forhandler samt serviceværksted for Makita el-værktøj. Vi leverer selvfølgelige også reservedele, og tilbehør til alt Makita el-værktøj.
Endvidere sælger vi også Makitas el-værktøj.

 

Elmodan er serviceværksted for Bendof og udfører som sådan reparationer for såvel kunder og forhandlere overalt i Danmark, Færøerne og Grønland.
Endvidere er vi leveringsdygtige i tegninger og styklister til samtlige værktøjsmodeller.
Fra vort store reservedelslager kan leveres alle gængse dele.

 

Elmodan er forhandler samt serviceværksted og leverer reservedele, og tilbehør til alt AEG el-værktøj.
Endvidere sælger vi også alt i AEG el-værktøj.

 

Elmodan er serviceværksted, vi servicerer og leverer reservedele samt tilbehør til alt Rothenberger el- og akkuværktøj.

 

Elmodan er importør, forhandler samt autoriseret serviceværksted og udfører service samt leverer reservedele og tilbehør til alle Sauer produkter.
Elmodan er det eneste autoriserede værksted i Danmark.

 

Elmodan har repareret Fein gennem 20 år, og er derfor professionelt Fein reparationsværksted.
Vi leverer reservedele og tilbehør til alle Fein-produkter, og vi er endvidere leveringsdygtige i tegninger og styklister til samtlige værktøjsmodeller.

Har du spørgsmål vedrørende andre mærker end de ovenstående er du mere end velkommen til, at kontakte os på tlf. 7023 2007 eller info@elmodan.dk