Vores kunder fortæller...

Elmodan er eksperter i salg, service og løsninger inden for pumper, generatorer og værktøj.

Det er også, hvad vores gode kunder fortæller...

 

Når nogle siger pumper, slanger eller lys, den første jeg tænker på, det er Elmodan, og der ved jeg, der kommer produkterne dagen efter.

Claus V. Jensen, Senior Supervisor, Züblin A/S Danmark

 

 

Elmodan leverer altid en super service, de har et utroligt bredt udvalg af stærke produkter. Og vigtigst af alt så er en aftale en aftale, hvilket vi i produktionen er meget afhængige af.

Frederik Abildtrup, Produktionsleder, NCC Hercules Fundering

 

 

Elmodan har en stærk service! De ved, hvad de taler om, og kan rådgive og vejlede om produkterne. Når jeg ringer til Elmodan, så leverer de altid som lovet. De er fuldkommen til at regne med, og det betyder noget i vores branche, hvor vores kunder jo også skal kunne regne med os. Elmodan er kvalitet og stabilitet for alle pengene.

Frank Larsen, Teknisk direktør, Loxam

 

Jeg har kendt og benyttet Elmodan på store projekter i Norge, Sverige samt metrobyggeriet i Nordhavn, Danmark. Og Elmodan sælger ikke kun pumper for at sælge pumper, men kommer med løsninger og gode råd til vores formænd og arbejdere på selve byggepladsen. Så fremtiden vil også byde på masser samarbejde med Elmodan.

Dan Nedergaard Sørensen, Indkøbschef, MetNord JV, Züblin A/S

 

 

Det, Elmodan kan, er at udtænke løsninger. Altså de forstår simpelthen opgaven, og hvad der er behov for. Så virker det bare. Hvis vi skal bruge sådan en lidt "ud-af-boksen-løsning", så kigger Elmodan på det.

Henning Friholt, Vedligeholdelsesleder, I/S Norfors

 

 

Hovedårsagen til, at jeg handler hos Elmodan, er, at de leverer som lovet. Vi kan stå i situationer, hvor der er panik, panik, panik, og vi skal bruge en løsning - så kan jeg ringe til Elmodan, og så bliver produktet leveret til aftalt tid. Jeg ved, hvad jeg kan forholde mig til, og jeg kan planlægge min dag efter det. Det er altafgørende for mig.

Preben Hansen, Servicetekniker, Arkil A/S

 

 

Hvis jeg skal sige noget om Elmodan, så er det fleksibilitet og god og hurtig service. Vi har brugt Elmodan gennem mange år, og de har hjulpet os mange gange, hvor andre har måtte give op.

Michael Høy Sørensen, Produktionsleder, CRH Concrete A/S

 

 

Det er bare fuldstændig perfekt service! Vi ringer bare, så leverer Elmodan. Altid. Det skal de altså have ros for.

Flemming Brixen, Formand, Per Aarsleff A/S

 

 

Jeg kender Elmodan for at have en hurtig og effektiv levering og service.

Jørn Kofod, Fleet Supporter, Ramirent A/S