Nyhed: WEDA D70 Wear Deflector teknologi

28. oktober 2021.

Atlas Copco Power Technique Nordic introducerer nu en helt ny teknologiplatform - Wear Deflector. Lanceringen finder sted i forbindelse med den nye dykpumpe WEDA D70, som dermed har ekstra høj ydelse og gør det muligt for design og industri at fjerne vand på en pålidelig måde og forbedre produktiviteten.

 

Wear Deflector er et innovativt hydraulisk design, der giver høj pumpeeffektivitet. Det smarte design gør pumpen ekstremt holdbar med en lang levetid selv under hårde driftsforhold, hvilket resulterer i lave samlede ejeromkostninger. Mere specifikt betyder det, at pumpen, der tager sig af sandfyldt vand måned efter måned, har minimal effekt på ydeevnen. Faste partikler i vand kan ellers medføre, at skovlhjul og andre sliddele slides og skal udskiftes før tid, men dette innovative design betyder, at pumperne har en usædvanlig lang levetid. Den nye teknologiplatform lanceres først på WEDA D70 -pumpen og vil i fremtiden blive introduceret i hele WEDA D -serien.

Let og kompakt design på WEDA D70
Den elektriske dykpumpe WEDA D70 er ideel til pumpning af grundvand og råvand i bygge- og industriområder samt til generel afvandning. Den pumper vand med en massefylde på op til 1100 kg / m³ og håndterer vand med faste stoffer op til 7 mm i diameter. Derudover har den et unikt effekt / vægtforhold. Med en vægt på op til 40 procent lavere end sammenlignelige produkter og med et kompakt design er WEDA -dykpumper lette at håndtere og flytte rundt på arbejdspladsen. De er lavet af aluminium, hvilket giver styrke og fremragende korrosionsbestandighed.