Grundfos AP12.40.08.A1 pumpe

AP12.40.08.A1 pumpe

Varenummer: 96010980

Grundfos dykpumpe. Kontakt os for
tilbud. tlf. 7023 2007 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Pris:

Unilift AP og Unilift AP Basic er dykpumper (kælderpumpe), der er konstrueret til både midlertidig installation/transportabelt brug og permanent fritstående installation. Disse ettrinspumper er hovedsageligt fremstillet af stål. Alle typer leveres i enten enfasede eller trefasede udgaver og til 50- eller 60-Hz-strømforsyning. Nummeret i typebetegnelsen, f.eks. AP12, indikerer den partikelstørrelse, der kan passere gennem pumpen. Alle Unilift AP- og Unilift AP Basic-pumper er udstyret med et stik til tilslutning til lysnettet.

Unilift AP er en ettrinspumpe med enten en halvåben løber (AP12) eller en vortex-løber (AP35 og AP50). Alle Unilift AP-pumper er udstyret med en kappe i rustfrit stål, som sørger for køling under drift. Sien i bunden forhindrer partikler, der er større, end pumpen er konstrueret til, i at komme ind i pumpen. Sien er klemt fast på pumpehuset. Alle Unilift AP-pumper kan leveres med eller uden svømmerafbryder og til automatisk eller manual drift. Pumper med et A i typebetegnelsen er udstyret med en svømmerafbryder. Trefasede udgaver har en ekstra starterboks sluttet til svømmerafbryderen. Afgangen er placeret i toppen af pumpen og fås som Rp 1½" til Rp 2".

Det er muligt at montere en klapkontraventil i afgangen for at forhindre tilbageløb.

Unilift AP Basic-pumper er ettrinspumper (AP35B, AP50B) med vortex-løber. Alle Unilift AP Basic-pumper er lavet af rustfrit stål med et bundstykke i kompositmateriale. Unilift AP Basic-programmet er konstrueret til neddykket drift – enten fritstående på bundstykket eller installeret ved hjælp af en autokobling. Pumpeindløbet er konstrueret til at forhindre for store partikler i at komme ind i pumpen. Bundstykket er klemt fast ved hjælp af fire clips, der er skjult under kompositringen øverst på pumpehuset. Ringen forhindrer snavs i at klæbe til clipsene. Alle Unilift AP Basic-pumper kan leveres med eller uden svømmerafbryder og til automatisk eller manual drift. Pumper med et A i typebetegnelsen er udstyret med en svømmerafbryder. Afgangen er placeret i siden af pumpen og er en Rg 2".

Anvendelse

 • Vand og regnvand inden for skovbrug
 • Vand fra floder og søer
 • Regnvand, drænvand og vand fra oversvømmelser
 • Vand til fyldning/tømning af containere, damme, tanke osv.
 • Spildevand fra brusekabiner, vaskemaskiner og afløb under kloakniveau
 • Svømmebadsvand
 • Drænvand fra grøfter
 • Grundvand (grundvandssænkning)
 • Husholdningsspildevand fra septiktanke og slambehandlingsanlæg
 • Medier med fibre fra let industri, vaskerier osv.
 • Spildevand fra viadukter, vejunderføringer osv.
 • Drænvand fra sprinkleranlæg på autoværksteder.

Tekniske Specifikationer

Pumpe type

AP

Afgang

1 1/2"

Mærkestrøm

230 V 4,4 A

Frit gennemløb Ø

12 mm

Vægt

12,5 kg

Download

Elmodan udlejningsmateriel

Hos Elmodan tilbyder vi komplette løsninger. Og vi vil gerne være udlejningsfirmaernes foretrukne leverandør.

Læs mere...

Akutte problemer?

Står du med et problem uden for vores åbningstid? Kontakt venligst:

 • Anders Frandsen
  +45 5210 2110