Ledige stillinger

Elmodan søger deltids-bogholder i Næstved

Jobbet:

Elmodan søger en bogholder til forestående dagligt bogholderi og øvrige forefaldne opgaver til vores afdeling i Næstved.

Vi søger en engageret og struktureret bogholder med erfaring i Navision C5. Derudover skal du kunne varetage øvrige forfaldne opgaver, som fx bestilling af kontorartikler. Du vil indgå i et team, hvor vi hjælper hinanden, så det er vigtigt, at du også selv får øje på, hvor der mangler en hjælpende hånd.

Stillingen er på deltid, og vi er åbne over for fleksible arbejdstider, afhængigt af hvad der bedst passer ind i dit skema.

  

Vi forventer:

  • At du har erfaring med Navision C5
  • Du er udadvendt, imødekommende og positiv
  • At du både kan arbejde selvstændigt og samarbejde med andre
  • At du har engagement og kan have flere bolde i luften
  • At du er struktureret og kan prioritere, hvilke opgaver der er vigtigst
  • At du er kvalitetsbevidst og kan yde den bedste service over for kunderne
  • Du mestrer dansk og engelsk i både skrift og tale

 

Vi tilbyder:

Du bliver en del af Elmodan-teamet, som indgår i Lakers Group – et større nordisk koncern-samarbejde med 17 andre virksomheder fordelt i Danmark, Norge, Sverige og Finland.
Elmodan A/S er eksperter i salg og service af pumper, generatorer, belysning, værktøj og øvrigt elektromekanisk materiel. Vi er distributører af Grindex-pumper i Danmark på 12. år, og har derfor et veletableret ry som specialister inden for især pumper.

Vores spidskompetence er at vejlede vores kunder, så de får det bedste produkt til opgaven – vi siger aldrig nej til en opgave, så længe vi kan stå inde for resultaterne. Vi har en flad organisation, og derfor kan beslutningerne træffes hurtigt. Den stærke service er altafgørende for vores kunder. Vi er vant til at tænke og handle hurtigt, og vores kunder regner med os.

Elmodan A/S er etableret i 1959, og har gennem årene udviklet sig til en moderne og veletableret virksomhed med tilhørende serviceværksted. Vi er 10 ansatte fordelt i to afdelinger i Næstved og Ishøj.

Undersøg vores hjemmeside, hvor du finder meget mere information om vores produkter samt spændende cases og nyheder. Du kan desuden besøge vores sociale medier på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende oplyser om aktuelle emner.

 

Øvrig information og kontaktoplysninger:

Vores åbningstider er mandag til torsdag fra kl. 8-16 og fredag fra kl. 8-15.30.

Vi er åbne over for, at dine arbejdstider kan være fleksible.

 

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Lars Ingemann på tlf. 20 14 14 07.

Ansøgning modtages på li@elmodan.dk

Din ansøgning bliver selvfølgelig behandlet under fuld fortrolighed.

Tiltrædelse: Snarest

 

Vi glæder os til at møde dig!