Vi har test-tavler der kan teste stik, kabler og maskiner. Når udlejnings- og entreprenørmateriel ikke virker, kan det skyldes tre ting. Stikket er i stykker, kabler er blevet beskadiget eller der er en fejl i det elektriske værktøj eller i maskinen. Det tager både tid og det er irriterende at skulle finde fejlen. Derfor er det både nemmere og billigere at finde eventuelle fejl på forhånd. Det er nu muligt med den mobile test-tavle.

 

På tavlen kan der testes:

400 volt kabler: 3 faser, nul og jord. 16 og 32 A CEE stik.

230 volt kabler: fase, nul og jord. DK og CEE stik.

 

Kablet monteres i hhv. han og hun stikket til den aktuelle kabeltype. Er alle ledninger i kabler korrekt forbundet, lyser den grønne lampe for den aktuelle forbindelse. Er en eller flere ledninger i kabler forbundet forkert, lyser den røde lampe for den aktuelle forbindelse. Hver enkelt fase kan testes og belastningen kan direkte aflæses. Der er også monteret en fase-omskifter tilfase-vending.

Test-tavlen har indbyggede sikringer og fejlstrømsanlæg. Test-tavlen kan bruges på værkstedet eller tag den med på byggepladsen. Tavlen tilsluttes 3 fase 400V 32 A via det monterede tilslutningskabel og kræver således ikke installatør for tilslutning.

Tekniske Specifikationer

Spænding

230V / 400V

Mærkestrøm

13-32A

Download

Elmodan udlejningsmateriel

Hos Elmodan tilbyder vi komplette løsninger. Og vi vil gerne være udlejningsfirmaernes foretrukne leverandør.

Læs mere...

Akutte problemer?

Står du med et problem uden for vores åbningstid? Kontakt venligst:

  • Anders Frandsen
    +45 5210 2110