Om virksomheden

God service er et nøgleord for Elmodan. Virksomheden er grundlagt som en servicevirksomhed og vores hovedforretningsområde er service. Vi bestræber os naturligvis altid på ekstra god service. F.eks. forhandler vi kun produkter, som vi selv kan udføre al service på, også garantireparationer.

Det betyder for vore kunder, at et produkt købt hos Elmodan aldrig skal sendes ind, men kan repareres på vort eget værksted.
-Det er god service.

Står du med et akut problem, kan vi altid hjælpe dig, enten med en øjeblikkelig reparation eller ved at låne dig et andet produkt.
-Det er god service.

Vi er altid til tjeneste, hver dag, døgnet rundt.
-Det er god service.

Vi i Elmodan har også udviklet nogle specielle produkter, man kan være stolte af. Se dem ved at klikke på disse links:

Elmodans test-tavle

Elmodans test-tank

Elmodans slangerullevogn 2-4"

Elmodans slangerullevogn 6"

Elmodans pumpeflåde

Elmodans skurvognsbrønd

Elmodan Elektro startede som Elektromotorværkstedet v/ Tage Jensen af Tage Jensen, der som uddannet elektromekaniker startede eget værksted d. 1. september 1959. Virksomheden havde til huse i Ringstedgade i Næstved og flyttede i 1982 til hjørnet af Køgevej / Ringvejen med adressen Køgevej 20, Næstved. Den 1. april 2000 overtog Lars Ingemann virksomheden, der nu har udviklet sig til et af Danmarks største værksteder for el- og luftværktøj. Den 1. januar 2006 overtog Elmodan Hovedstadens Elværktøj og flyttede samtidig væk fra de hidtidige lokaler på Frederiksberg. Samme dag overtog Elmodan agenturet for Grindex i Danmark, Færøerne og Grønland. Begge dele er nu samlet på Militærvej 17, 4700 Næstved og Baldersbækvej 21, 2635 Ishøj, hvor der er plads til både udstilling, lager og serviceværksted.

 I 2012 flyttede virksomheden i Næstved til den nuværende placering på Militærvej 17.
Elmodan A/S leverer i dag service og reservedele til kunder overalt i Danmark, Grønland og Færøerne. Elmodan er importør i Danmark af Grindex lænse- og slampumper, Sauer slibemaskiner samt Edilgrappa jernbukkere og jernklippere. Elmodan Elektro har i dag også to moderne reparationsværksteder for motorer, pumper, generatorer og andet elektromekanisk arbejde og betjener hermed fortrinsvis det lokale erhvervsliv. I 2016 flyttede vi vores værksted i Rødovre, ud til Ishøj til dens nuværende placering på Baldersbækvej nr 21.